Brúska na sadrokartón

BOSCH GTR 550 – 0 601 7D4 020

Brúska GTR 550 Professional je navrhnutá pre efektívne brúsenie sadrokartónu a je spoľahlivým partnerom pri detailných finálnych prácach. Je vybavená patentovanou hlavou UltraFlexible Head, čo umožňuje ľahký pohyb po stenách a strope s minimálnym rizikom poškodenia povrchu. Funkcia prisatia na strop tiež čiastočne znižuje hmotnosť nástroja, čo zvyšuje komfort pri brúsení stropov. Táto elektrická brúska je dodávaná s ergonomickou rukoväťou v tvare L, čo zabezpečuje vyšší komfort a maximálne pohodlie pri akomkoľvek pracovnom postavení.

Bezprašné brúsenie je dosiahnuté vďaka optimalizovanému prúdeniu vzduchu, čo znamená kratšiu prípravu povrchu a menej potreby manuálneho brúsenia. Rýchlo-upevňovacia segmentová kefa umožňuje brúsenie až do rohov, čo spolu s vysokou rýchlosťou úpravy materiálu zabezpečuje rýchlu úpravu povrchu. Konštantná rýchlosť prispieva k efektívnemu výkonu, pričom odolný motor a priamy kanál na prach predlžujú životnosť náradia. Inovatívna segmentová tyč s rýchlym upevnením umožňuje flexibilné nastavenie dĺžky a rýchle prispôsobenie. Konštrukcia je navrhnutá tak, aby predchádzala statickým výbojom, pričom obsahuje integrovaný uzemňovací vodič.

Cena prenájmu
24 hodín: 10 Eur
Víkend: 25 Eur
Záloha: 150 Eur
víkend: piatok-nedeľa

Rezervačný formulár:
Načítavam kalendár...

Meno*:

Priezvisko*:

Email*:

   

Telefón:

   

Poznámka:

Podmienky

 


Hobby Rent TIP: Pri rekonštrukcii domu sme potrebovali znížiť stropy. Brúsku sme pohodlne využili pri inštalácii sadrokartónových kaziet. Tým sme si mysleli, že využiteľnosť brúsky končí. Avšak, pri maľovaní stropov sme ako veľkí perfekcionisti neboli úplne spokojní s výsledkom siahli sme po brúske na sadrokartón znovu a nezrovnalosti sme jednoducho dobrúsili.

Pre pohodlnú a úspešnú prácu odporúčame tiež zapožičať nasledovné zariadenia:

Predlžovačka 10 m https://hobbyrent.sk/2023/07/03/169-predlzovacka-10m/

Predlžovačka 40m https://hobbyrent.sk/2023/07/03/168-predlzovacka-40m/

Môže Vás tiež zaujímať: https://baumit.sk/riesenia/priprava-podkladu-pod-omietky-a-prislusenstvo/brusenie-stien