Satinačná brúska

Satinačná brúska sa používa na úpravu povrchov materiálov a dosiahnutie žiadanej textúry a vzhľadu.


Satinácia povrchu: Satinačná brúska je ideálna na vytvorenie matného, hladkého a saténového povrchu na rôznych materiáloch, ako sú kov, drevo, plast a podobne. Saténový povrch poskytuje sofistikovaný vzhľad a znižuje lesk a odraz svetla.

Odstránenie nerovností: Satinačná brúska môže odstrániť drobné nerovnosti, škrabance, hrdze, farby alebo povrchové nečistoty. Týmto spôsobom je možné obnoviť pôvodný vzhľad materiálu a zlepšiť jeho estetický dojem.

Dezénovanie: S použitím rôznych brúsnych kotúčov a diskov je možné na povrchu vytvoriť rôzne vzory, textúry alebo dezény. Satinačná brúska umožňuje personalizovať a dekorovať povrchy podľa potrieb a kreativity.

Príprava povrchu: Satinačná brúska sa často používa ako prípravný krok pred nanesením farby, laku alebo iného povlaku. Pomáha vytvoriť povrch s lepšou priľnavosťou pre nanesený materiál a zlepšuje trvanlivosť a kvalitu povrchovej úpravy.

Renovácie: Satinačná brúska sa tiež používa pri renováciách a obnovách povrchov. Dokáže odstrániť staré farby, povlaky alebo ochranné nátery a tým umožňuje prípravu povrchu pred následnými postupmi.

Má mnohostrannú možnosť použitia vďaka rozsiahlemu príslušenstvu.

Cena prenájmu
24 hodín:5 Eur
Víkend:13 Eur
Záloha:50 Eur
víkend: piatok-nedeľa

Rezervačný formulár:

Načítavam kalendár...

Meno*:

Priezvisko*:

Email*:

   

Telefón:

   

Poznámka:

Podmienky