na prenájom ohrievač

Ohrievač

Ponúkame Vám na prenájom ohrievač Master B 3 ECA je zariadenie určené na ohrev vzduchu v priemyselných prostrediach.

Ohrievač Master B 3 ECA slúži na otepľovanie priestorov v priemyselných budovách, skladoch, dielňach, halách a podobne. Vytvára prúd teplého vzduchu, ktorý zvyšuje teplotu v danom prostredí a zaisťuje komfort pre pracovníkov. Navyše optimalizuje podmienky pre rôzne procesy.

Ďalej ohrievač poskytuje pomoc pri odvlhčovaní priestorov. Tento ohrievač môže byť tiež použitý na vysušovanie alebo odvlhčovanie vzduchu. Suchý a teplý vzduch môže pomôcť pri sušení vlhkých materiálov, stien po maľovaní a nanášaní stavebných hmôt alebo ako prevencia vlhkosti.

Priemyselný ohrievač Master B 3 ECA môže byť využitý aj pri príprave povrchov pred inými pracovnými procesmi. Ohrev vzduchu môže pomôcť pri odstránení vlhkosti, rosenia alebo kondenzácie z povrchu. Tým sa zabezpečí správne priľnutie náterov, lepidiel alebo iných materiálov.

V chladnejších prostrediach sa priemyselný ohrievač používa na ochranu pred mrazom. Udržuje teplotu na stabilnej úrovni a zabraňuje zamŕzaniu potrubí, zariadení alebo iných dôležitých komponentov, čo môže viesť k poškodeniam alebo výpadkom v prevádzke.

Cena prenájmu
24 hodín:5 Eur
Víkend:13 Eur
Záloha:50 Eur
víkend: piatok-nedeľa
Rezervačný formulár:
Načítavam kalendár...

Meno*:

Priezvisko*:

Email*:

   

Telefón:

   

Poznámka:

Podmienky