Vajíčko CYBEX ATON B2+ Base One

Cybex ATON B2 I-SIZE+ Base One je autosedačka určená pre novorodencov a malé deti, ktorá spĺňa prísne bezpečnostné normy a je navrhnutá tak, aby poskytovala optimálnu ochranu v prípade dopravných nehôd. Autosedačku ponúkame na prenájom vrátane základne, ktorá je kompatibilná s systémom ISOFIX, čo znamená, že je možné ju ľahko a bezpečne namontovať do auta.

Najdôležitejšie vlastnosti Cybex ATON B2 I-SIZE zahŕňajú:

  • I-SIZE norma: Autosedačka je schválená podľa prísnejšej I-SIZE normy ECE R129, čo zaručuje najvyšší stupeň bezpečnosti pre vaše dieťa.
  • Novorodenecká vložka: Autosedačka je dodávaná s novorodeneckou vložkou, ktorá poskytuje pohodlnú a bezpečnú polohu pre novorodencov.
  • Vnútorný podvozok: Autosedačka má vnútorný podvozok, ktorý umožňuje meniť polohu sedadla pre pohodlie a bezpečie dieťaťa.
  • Výškovo nastaviteľná opierka hlavy: Opierka hlavy je nastaviteľná výškovo, čo umožňuje rásť s vaším dieťaťom a poskytovať mu optimálnu oporu.
  • Systém ochrany proti bočnému nárazu: Autosedačka je vybavená bočnými chráničmi, ktoré zvyšujú ochranu pri bočných nárazoch.

Cybex ATON B2 I-SIZE je vybavená všetkými potrebnými bezpečnostnými funkciami a je určená pre deti od narodenia až do veku približne 15 mesiacov. Je to obľúbená voľba pre rodičov, ktorí kladú dôraz na bezpečnosť a komfort svojich detí pri cestovaní.

Cena prenájmu
1 deň : 8 Eur
Víkend: 20 Eur
Týždeň: 35 Eur
Záloha: 150 Eur
víkend: piatok-nedeľa

Rezervačný formulár:
Načítavam kalendár...

Meno*:

Priezvisko*:

Email*:

   

Telefón:

   

Poznámka:

Podmienky