Striekacia pištoľ HVLP

Striekacia pištoľ HVLP (High Volume Low Pressure) je nástroj, ktorý sa používa na aplikáciu farby, laku, náterov a iných tekutých produktov.

Nízky tlak: HVLP striekacia pištoľ používa nízky tlak vzduchu na rozprašovanie materiálu. To znamená, že sa minimalizuje strata materiálu, ktorý by sa inak rozptyľoval do okolitého vzduchu. Výsledkom je lepšia efektivita a menšie množstvo odpadu.


Viacúčelovosť: Striekacia pištoľ HVLP môže byť použitá na rôzne materiály, vrátane farieb na báze vody, lakov, náterov a dokonca aj na niektoré typy nástrekov na báze rozpúšťadiel. To z nej robí všestranný nástroj pre rôzne aplikácie.


Jemné rozprašovanie: Táto pištoľ má špeciálnu trysku, ktorá vytvára jemný a kontrolovaný rozprašovací vzor. To umožňuje presné a rovnomerné aplikovanie farby alebo náteru na povrchy s minimálnymi nepravidelnosťami.

Kvalitný výsledok: Striekacia pištoľ HVLP je obľúbená pre svoju schopnosť vytvárať hladkú a rovnomernú povrchovú úpravu. Tieto pištole sú vhodné pre profesionálnu prácu, ako je napríklad natieranie áut, nábytku, stien a iných povrchov.

Cena prenájmu
24 hodín:3 Eur
Víkend:6 Eur
Záloha:20 Eur
víkend: piatok-nedeľa
Rezervačný formulár:
Načítavam kalendár...

Meno*:

Priezvisko*:

Email*:

   

Telefón:

   

Poznámka:

Podmienky